RENDEZVÉNYKÖZPONT

1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

kereslink

PROGRAMSZERVEZÉS

A Help2Startup Center egyik célkitűzése, hogy szellemi, kulturális és életmódközponttá váljon. A házban lévő szolgáltató és kereskedelmi egységek (Help2Startup Kft., BIJÓ Kft., BIJÓ Energia Kft.) - a saját területükhöz kapcsolódóan - számos programlehetőséget kínálnak az érdeklődők számára.
Tekintse meg programtárunkat! 
Kérjen ajánlatot!

Szellemi műhely

Életmód centrum

Kulturális menedék

Közösségi központ

PROGRAMJAINK:

ÉLETMÓD ÉS EGÉSZSÉG

A mindennapok fontos részét képezi az egészséges életmódra, lelki egyensúlyra és a helyes táplálkozásra való törekvés. A rendezvényközpontban kiemelt helyen szerepelnek a testi, lelki és szellemi egészség megőrzését segítő programok, valamint a szemléletformáló életmódprogramok.

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Megszervezzük a legkülönfélébb céges, vállalati rendezvényeiket, valamint segítséget nyújtunk lebonyolításukban is, legyen szó akár konferenciáról, workshopról vagy tárgyalásról.

KULTÚRA ÉS MŰVÉSZET

Igényes szórakozást biztosító programok, előadások, felolvasóestek, művészeti programok, kerekasztal beszélgetéseket számos témában.

KIÁLLÍTÁSOK, WORKSHOPOK

Kiállítást tervez, de még nincs meg a megfelelő helyszín? Tekintse meg kínáltunkat és válasszon termeink közül.

GASZTRONÓMIA

Gasztronómiai programok lebonyolítása, megszervezése. Lehetőség van borkóstolók, svédasztalos állófogadások megszervezésére, de örömmel fogadjuk egyedi igényeiket is.

GYERMEK PROGRAMOK

Gyermekprogramok megszervezése, ahol a cél a kellemes időtöltés, kikapcsolódás biztosítása a család minden tagjának.

CSALÁDI ESEMÉNYEK

Rendezvényközpont termei harmonikus atmoszférát biztosítanak a családi eseményekhez is. Ajánljuk a "HARMONY" különtermet!

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK

Közösségi programok szervezése különböző témában. Klubdélutánoknak, közösségi esteknek is otthont ad a rendezvényközpont.

TÁNCHÁZ

Helyszínt adunk a táncos-zenés programoknak, céges vagy egyéni eseményként egyaránt, melyhez biztosítjuk a technikai eszközöket.

Újdonságainkért, akciókért kövesse figyelemmel honlapunkat!